oldaltérkép
Céges rendezvények
Családi nap

Családi nap

Minden nagyobb cég életében évente legalább egyszer eljön az a nap, amikor a cég megköszönve alkalmazottainak, munkatársainak az elkötelezettséget szervez egy családi napot, ahol nem csak kollégáit, hanem azok családtagjait is vendégül látja a rendezvény idejére.

Ilyen esetben természetesen nagyon fontos figyelni arra, hogy a rendezvény valamennyi résztvevője jól érezze magát és kellemes emlékekkel térjen haza.

Családi napra ajánlott programjaink között megtalálható az egészen kicsik játékterét biztosító Picúr Sziget, ahol a gyermekek színesebbnél színesebb, mozgáskészséget fejlesztő és gondolkodtató játékokat, szerepjátékokra alkalmas gyermek méretű bútorokat és házikót találnak, az egészen piciket pedig puha szőnyeg és számukra igazán érdekes, a világ megismerését segítő bébi játékok várják gondos Animátorok társaságában.

A nagyobbaknak számtalan érdekes, óriás show játékot vagy felfújható elemet ajánlunk akár egyedüli, akár társas, akár a család többi tagjával közös játékra. Természetesen nem maradhatnak a háttérben azok a mozgásos játékok sem, ahol a fiatalok és a gyermek lelkületű felnőttek próbára tehetik gyorsaságukat, ügyességüket akár egy mókás biciklivel, akár egy fura virágszedő versenyben, akár egy óriás felfújható mászófalon vagy a gladiátorok pályáján. Mindemellett azoknak, akik csendesebb elfoglaltságra, esetleg furfangos gondolkodást igénylő programra vágynak, ajánljuk logikai játékparkunkat, mely kortól és nemtől függetlenül nyújt érdekes és emlékezetes pillanatokat azoknak, akik itt próbálják ki magukat. Ajánljuk még óriás logikai játékparkunkat, mely Magyarországon egyedülálló különlegességeket rejt a nagyközönség számára!

Akik a kreatív alkotás örömét szeretnék megtapasztalni és kipróbálni magukat különleges kézműves technikákban, azoknak ajánljuk kreatív kézműves sarkunkat, ahol a megrendelt lehetőségek közül válogatva a vendégek szebbnél szebb apróságokat, ajándékokat készíthetnek maguknak vagy szeretteiknek, melyeket természetesen a rendezvényről haza is vihetnek, így lehet, hogy a családi nap örömteli percei fognak eszébe jutni valakinek egy szépen elkészített asztali szárazvirág dekorációról, egy üvegmaratással készített képről vagy egy helyes rongybabáról.

A passzívabb programok kedvelőinek folyamatosan bővülő műsor- és show kínálatunkból válogathat, melyhez a szükséges technikai hátteret is biztosítjuk igény esetén. Amennyiben nem hagyományos családi napot szeretne megvalósítani, nézzen körül kreatív téma party kínálatunkban is!

Arancia Royal
Rendezvényszervező és Produkciós Iroda

1171 Budapest, Csongrád utca 36.
Tel: +3620/939-1070

©2010 Arancia Royal | oldaltérkép