oldaltérkép
Céges rendezvények
Céges évfordulók
?>

Céges évfordulók

Minden cég életében eljön néhány olyan pillanat, melyet szeretne megosztani azokkal, akik számára fontosak, illetve szeretnék, ha tudnának az adott eseményről. Ilyen pillanatok lehetnek cégszületésnapok, különleges évfordulók, név-, arculat- vagy tevékenységi kör változások, két vagy több cég fúziója.

Fontos, hogy ezek a pillanatok is megfelelő ünnepélyes légkörben kerüljenek megrendezésre és a közölni kívánt esemény vagy változás mindenki szemében egy kellemes élményként csapódjon le.

Természetesen ilyenkor elengedhetetlen a jó helyszín és időpontválasztás, hiszen a rendezvénynek ilyen esetekben nagyon fontos kommunikációs értéke is van, így előfordulhat, hogy egy elegáns palota ad otthont a rendezvénynek, de az is lehet, hogy a cég telephelyén kerül mindez megrendezésre. Természetesen a rendezvény hossza meghatározhatja a rendezvény napját is, hiszen egy pár órás rendezvényt a hét szinte bármely napján meglátogat bárki, míg egy hosszabb lélegzetvételű, esetleg tájékoztató konferenciával, bemutatókkal egybekötött eseményre célszerűbb a hét azon napjait választani, amikor a vendégek potenciálisan jobban ráérnek.

Ilyen rendezvénytípusnál gyakori, hogy nem csak a cég számára fontos partnerek kapnak meghívót, hanem a munkatársak is, így a programokat is érdemes úgy alakítani, hogy a két „csoport” meg is ismerkedhessen egymással, hiszen a mindennapokban sok időt töltenek együtt, ismeretlenül is. Erre adhat kiváló lehetőséget egy olyan party, ahol a vendégek egy közös élményben vehetnek részt, így akár egy „burkolt” csapatépítés is szóba kerülhet, mely a későbbi közös munkára mindenképpen pozitív hatással van. Elvihetjük partnereinket, munkatársainkat egy képzeletbeli fantázia világba, ahol a különleges, kreatív téma adja az összeismerkedés kikerülhetetlen lehetőségeit!

Elhívhatjuk őket egy Ön által kiválasztott, közös színházi előadásra, amihez igény esetén még a színházba sem kell elfáradni, ha adott a megfelelő terület a színház „telepítésére”, így vendégei az Ön környezetében kaphatnak különleges emlékeket. A színházi előadáshoz társítható az egyedi téma party, mely a darabot, az estét és az Ön cégét is garantáltan különleges emlékként vési vendégei emlékezetébe.

Kérje ötleteinket, hogy segíthessünk egy feledhetetlen évfordulót varázsolni Ön és vendégei életébe!

Arancia Royal
Rendezvényszervező és Produkciós Iroda

1171 Budapest, Csongrád utca 36.
Tel: +3620/939-1070

©2010 Arancia Royal | oldaltérkép