oldaltérkép
Céges rendezvények
Csapatépítés

Csapatépítés

A ma világának modern gondolkodása szinte alapfeltételként tűzi ki egy cég vezetője, marketing osztálya felé azt a ki nem mondott célt, miszerint egy cég akkor képes hatékonyan, naprakészen és emberileg is felkészülten megfelelni a felé támasztott elvárásoknak, ha alkalmazottai nem csak a napi kötelező munkaidőben, a munkakör szerint szükséges kapcsolat révén tudnak együtt működni. Egy különleges szituációsorozat, vagy nem megszokott helyzet kapcsán megismerhetik egymást, segítve ezzel a csapattá kovácsolódást, a könnyebb közös munkát.

Mindemellett egy cégnek nem csak a szakmailag jól felkészült, hanem emberileg is elkötelezett munkatársak jelenthetik a stabil piaci pozíciót, melyben támogatás lehet egymás munkakörön kívüli egyéniségének megismerése.

Ezen helyzet kialakításában lehetnek segítségül csapatépítő programjaink, melyek akár zárt térben, akár szabadtéren rendkívül jól működnek, mivel a közös „kalandélmény” közös kihívásokat, közös megoldásokat és egymás megismerését eredményezi, ezen felül természetesen egy különleges, kellemes és pozitív élményeket eredményező néhány óra vagy nap a céggel való pozitív kapcsolatot, az az iránti lojalitást is erőteljesen növelheti.

Ezek a programok nem csak a különleges szituációkra építenek, hanem a meglepetés erejének hatását is segítségül hívják, ahol a résztvevők csak nagyon ritkán képesek a mindennapokban használt „védőpajzsot” elővenni, így reakcióik, viselkedésük minden szinten sokkal spontánabb, egymással való együttműködésük pedig a kapott feladatok miatt szintén szükségszerű. Ilyen szituációk során hamar kiderül, hogy ki a társaságban a vezéregyéniség, ki az, akinek rejtett logikai képességei vannak, melyek jelenlegi munkakörénél fogva nem bukkanhattak elő, és ki az, aki adott helyzetben a korántsem elhanyagolandó háttér-országot adhatja társainak. Legtöbb esetben az is jól körvonalazódhat, hogy melyek azok a kollégák, akik a nem várt helyzetek miatt jól begyakorolt viselkedési formájukat levetve esetleg kevésbé képesek együtt dolgozni egy közös cél érdekében (és ez okozza a cég adott területének stagnálását, hanyatlását).

Természetesen programjaink bár komoly pszichológiai tényekre építenek, nem tesztekre épülnek, így egy nagyon kellemes, meglepetésekkel, nevetéssel és kihívásokkal teli pár órát vagy napot garantálunk a résztvevőknek, ahol a program célját nem ismertetjük (miszerint egy megfigyelés alá is kerülhetnek vezetőik által), így senki nem a „kötelező teljesítendő feladat”, hanem az élmény részét ragadja ki az eseményeknek. A programokban használt eszközeink különlegességüknél és érdekességüknél fogva már önmagában is olyan emlékeket biztosítanak, melyek segítségével hosszú távon erősödnek az emberi kapcsolatok, így fontos, hogy minden esetben a megfelelő eszközparkot tudjuk biztosítani a résztvevőknek. Ehhez Önnek csupán a nekünk szükséges néhány adatot kell biztosítania, a többiről mi gondoskodunk, hogy a jövőben az Ön csapata még sikeresebb legyen!

Arancia Royal
Rendezvényszervező és Produkciós Iroda

1171 Budapest, Csongrád utca 36.
Tel: +3620/939-1070

©2010 Arancia Royal | oldaltérkép